Din Stofbutik

Ahlgade 72, 4300 Holbæk

Symaskiner NYHED. Ring og spørg. Vi finder altid en løsning og en god pris. Måske vi også giver en lille gave med til alle der køber maskine hos os😄


Husquarna S21 overlocker/coverlock

HUSQVARNA VIKING® HUSKYLOCK™ s21 er simpelthen innovativ fra ende til anden. Den giver innovationer fokuseret på let anvendelighed og professionelle resultater. Og vigtigst af alt: Den vil inspirere dig, og du vil elske den styrke og kapactet, du finder i en HUSQVARNA VIKING®-overlockmaskine. Forestil dig bare alle de muligheder, det giver dig for nye kreationer. Din ideelle sypartner venter på dig. Innovationer Imponerende nyttesømme og dekorative overlocksømme inspirerer til uendelig kreativitet. Kapacitet Det store syareal giver dig mere plads til store projekter. Udvidelsespladen forøger dit syareal og letter stoffremføringen. Eleltronisk hastighedskontrol giver dig mulighed for at sy overlock ved enhver hastighed med fuld nålegennemtrængningsstyrke. Bekvemmelighed Trådningsguide på DVD med animerede trinvise vejledninger gør trådning af din maskine let som en leg. Farvekodede trådguider på indersiden af maskinens frontdæksel leder dig gennem trådningen.

6495,00 DKK

Husquarna S15 overlocker

Innovativ — fra ende til anden Kombiner HUSQVARNA VIKING® HUSKYLOCK™ s15-overlockmaskinens hastighed og flotte resultater med din symaskines alsidighed – de passer perfekt sammen! HUSKYLOCK™ s15-maskinen er konstrueret til hele 2-3-4-tråds-resultater på alle slags stoffer, fra stretch til ultratynde stoffer. Det ekstra trykfodsløft gør det nemt at sy overlock på tykke lag stof og quilts. Tidsbesparende HUSKYLOCK™ s15-maskinen sømmer, overkaster og trimmer overskydende stof væk - i én praktisk arbejdsgang. Nem at bruge Du vil elske den vejledende trådningsguide på DVD, der følger med din HUSKYLOCK™ s15-maskine. Farvekodede trådningsguider på indersiden af maskinens frontdæksel leder dig gennem trådningen. Elektronisk hastighedskontrol giver dig mulighed for at sy overlock ved enhver hastighed med fuld nålekraft. Flot finish Overlock uden rynker, takket være differentialtransporten.

3295,00 DKK

Husquarna Emerald 118

TILBUD... Normalpris 3195 kr. EMERALD™ 118 er en maskine, som er ideel til alle typer syning: Fra en smuk, unik kjole til gardiner, der er en kopi af dem, man ser i bladene. EMERALD™ 118-symaskinen har mange praktiske funktioner, som du vil holde af; fx indbygget nåletråder, en praktisk Sewing Guide Reference Chart (referencekort), en hård overdækning til opbevaring og et nemt, et-trins knaphul. Nem og effektiv Har en praktisk Sewing Guide Reference Chart (referenceoversigt). Oversigten anbefaler korrekt trykfod, stinglængde og -bredde, trådspænding og fodens tryk ved forskellige stoftyper og teknikker. 70 stingfunktioner. Maskinen har nyttesømme, dekorative sømme og stretch-sømme samt et-trins knaphuller. Stingenes længde og bredde kan justeres.

3195,00 DKK

Huaquarna H Class E10

Lad os starte på noget smukt Det bedste ved HUSQVARNA VIKING® H|CLASS™ E10 symaskinen er, at den er nem at bruge og leveres med en række forskellige funktioner og tilbehør, så du kan komme i gang. Udvalget af sømme sikrer, at du er i stand til at udtrykke din kreativitet, uanset om det gælder at sy tøj, skabe ting til hjemmet eller gaver til venner og familie. Denne maskine er nem at tråde og fungerer problemfrit, og den vil give dig mange års syglæde. Bekvemmelighed Nemt udvalg af sømme Indbygget nåletråder 5 ekstra stk. tilbehør medfølger Blødt overtræk medfølger Kapacitet 21 sjove og praktiske sømme, inklusive nyttesømme, dekorative sømme og stretch-sømme og et nemt 4-trins knaphul. Stinglængden kan nemt justeres mellem 0 og 4 mm. Trykfodstrykket er justerbart for at give de bedst mulige syresultater. Innovation Eksklusivt svensk design.

1295,00 DKK

Pfaff hobbylock 2,5 - overlocker

Normal 4.995 kr. Pfaff Hobbylock 2.5 – En af de absolut nemmeste overlockere til husbehov! Sy, klip, læg op og meget mere på én gang, og giv alle dine projekter et professionelt udseende. Den utrolig robuste og pålidelige overlockmaskine PFAFF® hobbylock™ 2.5 har et automatisk trådspændingssystem, som gør det lettere at opnå den rigtige indstilling og præcise sting. Få et perfekt resultat ud af dine ideer.

4995,00 DKK

Pfaff overlocker 2,0

Fantastiske funktioner og et stort udvalg af sømme! Den nye PFAFF® hobbylock™ 2.0 overlockmaskine er moderne og nem at bruge og har mange praktiske funktioner, herunder 15 sømme, justérbar stinglængde, indbygget rullesøm, friarm til syning af ærmer og bukseben, elektronisk hastighedskontrol og meget mere.

3295 DKK

Pfaff Smarter 140S

Smarter by Pfaff 140S symaskine, ny smart symaskine med enkel betjening, 21 sømme inkl. stræksømme, overlock og 4-trins knaphulsautomatik. Her er der ingen hokus-pokus, en almindelig symaskine der er super nem at arbejde med. Alt fra trådning til indstilling af sømmene er enkelt og nemt - som maskinerne for 30 år siden. Vi har nu maskinen, så kontakt os gerne i Holbæk, hvis du ville vide mere om maskinen. Der medfølger naturligvis alle de mest gængse trykfødder, så man er 100% klar til at sy til hobbybrug/husbehov.

1995,00 DKK

BERNINA Bernette sublim

TILBUD... NORMALPRIS 2795,00 kr. Enkle egenskaber og funktioner kombineret med en utrolig flot præsentation til en uovertruffen pris. Måske en af de bedste husholdningsmaskiner på markedet! Dens ligefremme betjening og egenskaber som trinløs variabel stingbredde garanterer perfekt resultat ved f.eks. reparationer eller omforandring af beklædning. Den automatiske nåletråder er med til at give maskinen et professionelt udtryk. Der er mange sømme på denne model, f.eks. har maskinen mange variationer af overlock. Alt fra åben overlock til lukket - samt dobbelt overlock. Perfekt til strækstoffer.

1995,00 DKK

BERNINA overlocker 800DL

TILBUD normal pris 7395 kr. 800DL overlock Listepris DKK 7.395,00 Superpris DKK 5.495,00 Bestil SJOVERE? REGN TRYGT MED 800DL Vil du have det endnu sjovere, når du overlocker, er BERNINA 800DL din maskine. BERNINA 800DL byder på et endnu større udvalg af overlocksømme og dens automatiske gribertråder, gør det hele så meget lettere.... LÆG STOFFET I MASKINEN OG DU SYR HURTIGERE END NOGENSINDE FØR. DIREKTE TRÅDNINGSSYSTEM DIFFERENTIALTRANSPORT FULDSTÆNDIG VARIABELT TRYKFODSTRYK AUTOMATISK UNDERTRÅDGRIBERTRÅDER 13 SØMME BLINDGRIBER Du kan sy med 1 eller 2 nåle og maskinen har kapacitet til at sy med 2-, 3- eller 4-trådet overlock. Funktioner og fordele: Justerbar trådspænding De praktiske skydere viser dig den nuværende trådspænding, og giver dig mulighed for trinløs justering, når der er behov for det. Topstyret professionel kniv Sikrer den bedste og mest robuste skære-egenskab. Selv ikke kraftige materialer slipper forbi kniven – så alle stofkanter bliver skåret sikkert og professionelt. Differentialtransport 1 Trinløs differentialtransport sikrer bølgefrie sømme i strik og forebygger folder i tynde materialer, ligesom der er mulighed for at rynke stoffet efter behov. Rullesømsvælger Med et enkelt skub på rullesømsvælgeren skiftes der legende let mellem rullesøm og overlock – hverken stingpladen eller trykfoden skal udskiftes. Direkte trådningssystem Med BERNINA lay-in system er det altid hurtigt og enkelt at tråde. Takket være det automatiske grib er trådersystem, er det til lige ganske enkelt at tråde undergriberen. Differentialtransport og stinglængde knapper Disse ergonomiske og let tilgængelige knapper giver mulighed for justere differentialtransporten og stinglængden meget hurtigt – kan tillige ændres, mens der overlockes. Blindgriber Med blindgriberen kan du nøjes med at anvende bare 2 tråde. Så kan du afkante enkelte stoflag, lave dekorative rullesømme og i begge tilfælde spare tråd.

5495,00 DKK

Juki MO-50E, 3/4 tråd overlocker

Normal pris 3.495 kr. TILBUD 2.895 kr. Denne model fra Juki er en af ​​de mindste overlock maskiner af nævnte selskab. Selvom det ikke er den bedste i denne afdeling, kan du gøre det til din nye bedste ven, da det kan give dig den professionelle finish, som du vil, når du vil overlocke kanter eller afskære sømrum. Juki er baseret i Tokyo, Japan. Det har været i branchen siden 1938. Virksomheden har produceret kunde-baserede produkter, der helt sikkert giver værdi til deres kunder. Med hensyn til denne model, kan du ikke gå galt med sine top-kvalitet funktioner, som normalt kun tilgængelig fra dyrer maskiner. Med alle dens forskellige nyttige funktioner, kan du tror, ​​at denne overlock maskine er en kompliceret enhed. Men som du går gennem sin brugsanvisning, kan du lære, hvad hver enkelt funktion gør, og hvordan det kan hjælpe dig afslutte et projekt. Dette er en fin maskine, der gør dit tøj mere holdbare og stærkere. Du kan sy dit tøj uden en symaskine. Sømvalg: 3-trådet rullesøm 4-trådet overlock 3-trådet smal overlock 3-trådet rullet overlock 3-trådet flatlock 3-trådet overlock

2895,00 DKK